TIĞ İŞİ GÖRÜNÜMLÜ ŞİŞ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ TEKNİĞİ



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler bu sayfama çok güzel ve değişik bir Tığ işi görünümlü şiş örgü modeli ile anlatımını paylaştım :

Tığ işi görünümlü ve şiş ile yapılan model ile anlatımı bana ait eğer başka bir yerde varsa da bilmiyorum ben tığ işi yelek modellerde çok gördüm ve şişle neden olmasın dedim ve uygulamayı sizlere paylaştım.

Bu modeli ben çok beğendim ve sizlerinde beğeneceğini düşünüyorum güzel bir görsel yelek olarak harika olur .

Arkadaşlar bu model kendim tasarladım sizlere de hem yapılışını anlattım hem modeli sundum değişik bir model olarak fikir olsun istedim sizler hangi iple yapalım diye düşünmeyin diye bende hem kalın ip5 nolu şiş ile yaptım hemde ince ip 3 nolu şiş ile yaptım sizler hangisine karar verir ve yapacaksanız yapabilirsiniz her ikisi de güzel olduğunu söylemek istedim.

Örnek sayısına gelince 9 ve katlarından oluyor kalın şiş ile yaparsanız 38 bedene arkası için  bence 94 ilmek tam gelecektir önüne gelince 50 ilmek yeterli çünkü tan sayı fakat bu benim yapılış şeklim ile sizin el ayarınız nasıl olduğunu bilemem sayı tam gelmese yanlış değildir ben yaptığım içim bilirim umarım sizlere de bu sayı tam gelir .

 

Eğer değişik modeller isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır yapılış anlatımını izlemenizi tavsiye ederim değişik örnekler ile kanalım dan da bakarak fikir edinebilirsiniz arkadaşlar kanalımı izlerken abone olmayı unutmayın eğer yeni video anlatımlar dan da haberdar olmak isterseniz zil butonuna basarak haberdar olacaksınız.

bu güzel örgü modeli beğenir yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

tığ işi şiş görünümlü örgü modeli
tığ işi şiş görünümlü örgü modeli

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.