SIRALI KALPLER ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ TEKNİK ANLATIMI



orgutarifleri

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kendim tasarladığım örgü sıralı kalpler   modelinden bahsetmek istedim yapılış çok kolay görünümü güzel olan bu modeli sizlere fikir olsun istedim umarım beğeneceksiniz.

Değişik ve görseli güzel olan modellerden sizlere paylaşmak fikir vermek için buradayım video çekimlerden yeniyim fakat örgü ve el işlerde her türlü sizlere yardımcı olurum desteğiniz ve yorumlarınızı beklerim

Sıralı kalpler örgü modeli hem çok kolay hemde gösterişli olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun istedim.

Örgü şekli üç ters üç düz olarak yapılır ve 6 sıra sonra düz ilmeğin ortada ki ilmek sökülerek toplanır zaten anlatımı olan videoyu izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz kalın iple ince ip deneyerek sizlere fikir olsun diye her ikisini sizlere sundum.

Arkadaşlar bundan sonra değişik modellerden sizlere değişiklik nasıl yapılır ile ilgili anlatımlar yapmak istiyorum eğer takip ederek veya kanalıma abone olarak her paylaşımlardan haberdar olursunuz.

Yaz ayları yaklaştı ve bende yaza hazırlayacağınız çok güzel modellerim var onları da sizlere paylaşacağım.

Bende örgü seven olarak örgü seven ne ister ve nasıl model ister bilgisine sahip olduğumu düşünerek video kanalımı açtım sizlere yapılış ile ilgili paylaşımlar yapmak için ve buradayım sizlerinde desteği olursa sevinirim .

Bu güzel sıralı kalpler örgü modelini umarım beğeneceksiniz şimdi bu modeli beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

SIRALI KALPLER ÖRGÜ MODELİ
SIRALI KALPLER ÖRGÜ MODELİ

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.