İKİ YAPRAKLI İNCİ ÇİÇEĞİ ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel bayan yelek modelin yapılış anlatımını paylaşacağım değişik ve çok güzel bu modeli tam detay anlatımını izleterek kolayca yapacağınızı düşünerek fikir olsun diye hem modeli hemde detay anlatımlı videoyu paylaştım.

İkili yapraklı inci çiçeği bayan yelek modeli gösterişli ve çok güzel bulduğum için sizlerde yapmak isterseniz fikir edinin istedim.

Sevgili örgü sevenler yelek modellerde dikkat etmeniz gereken şu yapılış tekniğini öğrenmek eğer yapılış tekniği öğrenirseniz yapacağınız yere uygulamak kolay olacaktır eğer sayı almak isterseniz anlatımlı video bir beden sayıyı veriyor izlemenizi tavsiye ederim çünkü izleyerek yapılış tekniği öğrenmiş oluruz.

Ayrıca örneğin kurulan lastik kahve çatlağı ile yapılışı çok hoş olmuş diğer lastikler her zaman bir ters bir düz olarak yaparız oysa çok güzel lastik modellerde var eğer sayfamı takip ederseniz değişik lastik modelleri ve yapilışlardan haberdar olarak değişik lastik yapılışından bilginiz olur.

Arkadaşlar bazı modeller lastik yapmadan da yapılıyor bir daha ki sayfamda çok güzel kendim anlatımım olan videoyu paylaşacağım umarım bu güzel model gibi beğenerek yapılış videoyu izlersiniz.

Değişik modeller için takip etmenizi öneririm bu güzel örneği çeyizlerde gelin yelek olarak da yapabilirsiniz şimdi bu güzel iki yapraklı inci çiçeğin yapılışını izleyerek yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.