DUVAKLI GELİN PATİK MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel bir gelin duvaklı patik modelini sizlere paylaşarak fikir edinin istedim.

Değişik ve çok güzel bu patik çeyizlerde de yer alabilir çok da güzel olur

Patik artık paylaşımlar çok yaptım ve herkesinde bildiğini düşünüyorum eğer bilmiyorsanız da anlatımlı videoyu izleyerek çok rahat yapacağınızı düşünüyorum bu patik de yorum yapmak gerekirse gerçekten harika bir görsel oldu yapılışı kolay sadece süsleyerek harika görseli bizlere sundu bunun gibi değişik süslemelerde yapılabilir olarak fikir edinmenize yardımcı olmak istedim.

Her zaman söylerim sizlere eğer sayfamı takıp ediyorsanız bilirsiniz değişiklik yapın diye sizlerde çiçekler ile boncuklarla veya bu patik de olduğu gibi küpür tüllerle değişik ve çok güzel patikler yapabilirsiniz ben bu modeli sizlere değişik ve güzel görselin yapılışını paylaşıp fikir edinin istedim.

Bu patiği satış yapan arkadaşlar için çok güzel gelinlik kızlara çeyizler için yapılabilir bir model olduğunu düşünüyorum gelinlere hediye olarak da yapabilirsiniz mevlütler de kullanabilir ev gezilerinde kullanabilir yani her zaman kullanılabilir çok güzel yeni gelinler için patik olduğunu söyleyerek fikrimi paylaşmak istedim.

Diğer patik modellerden de fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek fikir edinebilirsiniz yeni ve güzel model ile anlatımlardan haberdar olmak isterseniz üye veya takip ederek haberdar olacaksınız umarım bu güzel gelin duvaklı patik modelini beğeneceksiniz yapmak isterseniz de yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu güzel patik modelini yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin .

Bize bu güzel modeli tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye güzel anlatımından dolayı pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.