SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL YELEK MODELİ İLE ANLATIMI



          Sevgili örgü severler bugün sevgililer gününün özel bir örgü yelek modeli ile yapılış anlatımı olan videoyu paylaşmak ve siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.
Çok güzel bir örgü modeliyle yine sizlere sunmak ve örgü modelinden yardımcı olayım istedim:
Arkadaşlar çok değişik bir örnek olduğunu düşünerek sizlerde çeyizlere yapacağınızı düşünüyorum çeyizler için uygun ve çok güzel bir model .

Her zaman değişik ve en güzel yeni modellerden bahsederek sizlere fikir verdiğimi düşünüyorum umarım sizlerde aynı düşünüyorsunuz umarım bu güzel örnekler den bilgilenerek yardımcı olabilmişim .
Her zaman model konusunda yardımcı olacağımı unutmayın sizler için video çekim yapmaya başladım örgüden be el işlerinden sizlere yeni modeller sunmak istedim fakat çekim yaparken biraz daha acemi olarak yapıyorum umarım b güzel yorumlarınızla daha güzel anlatımlarla sizlere fikir vereceğim.

Evet arkadaşlar biraz bu güzel örgüden bahsedelim çeyizlere yapılabilecek en güzel yelek olduğunu düşünüyorum biraz zor olsa da yapılınca güzel olan her şey kolaydır diye düşünüyorum.

Bu güzel sevgililer gününün özel örneği olan yelek modelini yapmak isterseniz yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu yelek örneği yapacak olan sevgili örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.