ÇİÇEK TOHUMU ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere değişik ve iki örnek bir örgü modelin görseli ile yapılış anlatım tekniği anlatım yaptım.
Evet arkadaşlar değişikli yapımla ilgili her zaman bahsederdim şimdi yapılış anlatımımda bahsettim sizlere fikir olsun diye
Değişik olarak yaptığım bu modeli umarım beğenirsiniz çünkü bende örgü seven olarak ve örgü yapan biri olarak ben hep değişik görsellerden değişik modellerden bundan sonra sizlere paylaşacağım eğer takıp eder ve kanalıma abone olursanız her örgü modellerin yapılış tekniklerden haberdar olacaksınız.

Çiçek tohumu örgü modeli çok kolay olsa da çok güzel bir örnek fakat ben değişik görsel katmak adına birde saç örgü modeli yaptım ki sizlerde değişik görsellerden tasarlayın istedim.
Örnek nasıl kullanılır ile  ilgili bazı bilgilerden de ilerleyen zamanlarda bahsedeceğim değişik el işlerden de bahsedeceğim yani örgü ve el işleri kendim tasarımım olacaktır.

Düğünler yaz aylarda yapılır diye yakında halay mendiller den yapılışını anlatarak sizlere fikir vermek istiyorum umarım bu güzel düşünceme sizlerde destekleyerek yorumlardan yazarak bilgilendireceksiniz.

Bu güzel çiçek tohumu  örgü modeli sizlerde değişik görseller ve değişik örgüleriniz de kullanacaksınız arkadaşlar ben örgüyü seven olarak anlatımla video çekimde hata yaptimsa kusura bakmayın yanlış doğru olarak yorum kısmından bilgilendire bilirsiniz bu modeli yapmak isterseniz yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdiden yapacak olan örgü

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.