BALIK SIRTI LİF MODELİ YAPILIŞIYLA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere balık sırtı örgü tığ işi lif modelle devam etmek ve sizlere yapılışıyla paylaşmak istedim .

Görseli ile harika görünen bu güzel renkli örgü lif modeli sizlere yapılışını da paylaşarak model konusunda yardımcı olayım istedim çeyizlere ve gelin hamamlarda kullanılan bu güzel örgü lif modelini umarım beğeneceksiniz değişik bir çok renklerle harika olduğunu düşünüyorum bizlere bu güzel lif modelini tasarlayan ve bizlere yapılışını adım adım tam detaylı anlatan lif perisi arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Eğer değişik yine güzel lif modellerden bakmak fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacağını düşünüyorum çünkü değişik ve güzel modeller ile anlatımları sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar örgüde değişiklik nasıl yapılışıyla ilgili bir video hazırladım bir daha ki sayfamda paylaşıp sizlere fikir olacaktır eğer üye veya takip ederseniz her güzel ve yeni modellerden haberdar olacaksınız .

Bazen renklerin uyumu dikkatimi çeker model den önce gözü hitap eden renk oluyor onun için renklere dikkat edelim diye her zaman bahsederim.

Sevgili örgü sever arkadaşlar balık sırtı lif modeli yapmak isterseniz yapılış anlatımı olan video izlemenizi tavsiye ederim çünkü teknik ile yapılınca daha kolay yapacağınızı düşünüyorum şimdi bu güzel balık sırtı lif modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.