TIĞ İŞİ BOT PATİK YAPILIŞ ANLATIMYLA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel trabzanla yapılan tığ işi bot patik modelini sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Çok güzel bir bot patik ister kendine yap istersen gelin kızlara çeyiz için kullan değişik güzel veda zarif görünümlü bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere fikir sunmak istedim.

Arkadaşlar bize bot patik tığ işi modelini hazırlayıp ve tam detay anlatımını yapan suzanın el işi dünyasına buradan çok teşekkür ederim.

Hem modelleri kendi tasarlıyor hemde tam detay olarak anlatıyor o yüzden sizlere de yapılışında kolay olsun diye paylaşmak istedim anlatımlı videoyu izleyerek çok rahat bir şekilde yapacağınızı düşünüyorum umarım sizlerde bu güzel bot patik modelini beğenecek ve yapacaksınız.

Değişik modellerden de bakmak isterseniz orgutarifleri.com sitemde her örgü ve el işleri mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz eğer yeni modeller için haberdar olmak isterseniz de takıp etmenizi öneririm .

Her zaman renklerden bahsederim bu güzel patiğin renklerin uyumu harika olduğunu düşünüyorum sizlerde böyle renkle uyumlu olmasına dikkat edin derim.

Tığ işi bot patik yapılışı izleyerek yapılış tekniğini öğrenmenizde fayda var diğer örgülerde de daha kolat yapacağınızı düşünüyorum umarım bu fikrime siz örgü sevenlerde fikir olarak doğru bulacaksınız.

Her model tasarımda farklı yapılış el becerisi var sizlerinde yapılış tekniğinız var ben derim ki daha kolay yapılış teknik olarak görsellerden ve anlatımdan faydalanabiliriz.

Bazı örgü patik yapanlar anlatımı farklı ve tekniği daha uzatarak yapar ben bu anlatımı suzan hanımın tam detay olarak bulduğumu söylemek isterim ve beğenirim .

BU GÜZEL BOT PATİK MODELİNİ YAPACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.