ADINI SEN KOY ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama örnek olarak çok güzel fakat adını koyamadığım örneğin adını sizler koyun istedim.

Bu model petek örgü olarak benzer örnek var fakat ben yabancı siteden alıp türkçe çeviri yaparak anlatıp sizlere yapılışında yardımcı olmak istedim.

Arkadaşlar bundan sonra yine yeni ve güzel modelleri sizlere paylaşmak istiyorum umarım yapılış anlatımda sizlere yardımcı olabildim.

Bu örgü ile bebek battaniyesi olur hırka ve yelek yapabilirsiniz fakat bence erkek örgü modeli olarak çok güzel olur diye düşünüyorum ve fikrimi söylemek istedim.

Yine çok güzel bir modelimi sizlere paylaşmak için hazırladım düşündüm ki bir örnekte değişiklik yapıp iki örnek sunayım evet iki örnekli bir modelimi sizlere hazırladım yakında sizlere paylaşmak istiyorum.

Ben her zaman değişik örgü modelleri severek yaparım sizlere de bununla ilgili bilgi olsun istedim bir daha ki videoda paylaşırken anlatacağım nasıl değişiklik yapılır diye eğer takip ederseniz veya ve kanalıma abone olursanız zil butonunda dan basarak diğer video paylaşımlardan ve model anlatımlardan haberdar olacaksınız .

Evet arkadaşlar ben sizlere her zaman güzel modellerden sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu modeli yaparken görsel düşünerek örnek yapılışını izleyerek ne yapacağınıza karar vereceksiniz şimdi bu adını sen koy örgü modelimi yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.