SÜMBÜL ÖRGÜ ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni çok güzel bir örgü örneği ile yapılışından bahsetmek fikir olsun istedim.

Değişik ve çok güzel bu sümbül örneği renkler ile de harika bir görsel olarak sunmak istedim örgüde çok amaçlı olduğununu düşünerek her örgü modelinizde örnek olarak kullanabilirsiniz bir saç örgü yaptığınız örnekte bu modeli de arasına kullanabilirsiniz .

Arkadaşlar bu güzel örnekleri değişik şekilde de kullanarak harika bir model oluştura bilirsiniz.

Nasıl mı yaparız ben bu modelleri düz örgüde çok fazla modeli bir arada kullanarak harika görsel sergileyeceğim yakın zamanda bununla ilgili bilgiyi sizinle paylaşacağım takip ederseniz veya üye olursanız zaten haberdar olacaksınız umarım bu fikrimi beğenecek ve takip edeceksiniz.

Değişikliği seven örgücü olarak sizlere de fikir olsun istediğim için söylemek istedim sizlerde değişiklik yaparak örneğiniz yeni olsun zaten hep benzer olarak yapılan örneklerdir sadece ayrı yerlerde kullanılarak örnek olduğunu düşünerek kendi fikrimi söyleyeyim dedim.

Sümbül örgü örneği yapılışı anlatan videoyu paylaştım yapılışta sizlere kolaylık olsun diye izleyerek yapılabilecek bir örnek olduğunu düşünüyorum.

Her zaman söylerim anlatımlı videoyu izleyerek kolay yapılış tekniği öğrenın diye gerçekten güzel anlatımlar var  hem modellere hemde anlatımlara bakarım tam detay anlatımını sizlere sunarım umarım sizlerde aynı düşünüyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel sümbül örgü örneğini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.