KAZ AYAĞI ÖRGÜ MODELİN TEKNİK İLE YAPILIŞI



kaz ayağı yelek modeli
kaz ayağı yelek modeli

Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere kaz ayağı modelin yapılış tekniğini sizlere anlatım bu güzel kabarık modeli umarım beğeneceksiniz yapılışına gelince yabancı siteden aldım ve siz örgü sevenlere yapılışında kolay olsun diye türkçe anlatımını kendim yaptım umarım izleyerek yapacaksınız yapılış anlatımla yardımcı olmak istedim.

Değişik örneklerden siz örgü seven arkadaşlara bahsetmek ve yapılış tekniklerden fikir vermek istediğim için paylaştım.

Arkadaşlar yine çok güzel örnek var elimde sizlere sunacağım takip ederek haberdar olursunuz video kanalıma abone olarak her örnek paylaşımında zil butonunu tıklayarak haberdar olacaksınız desteklemenizi beklerim yapılış ve örnekler ile ilgili yorumlarınızı beklerim.

                  KAZ AYAĞI ÖRGÜ MODEL TARİFLERİ İLE FİKİRLER

Bundan sonra yine çok güzel örgü modelini hazırladım onunla ilgili yine paylaşarak fikir vermek istiyorum .

Evet arkadaşlar hem sitem den bulabilirsiniz hemde youtube kanalım dan bakıp fikir edinebilirsiniz değişik modeller içim yine sayfamda mevcut ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz .

Ben örgü örerken önce küçük bir parça olarak örgümü hazırlarım yapılış tekniği öğrenince de yapacak olduğum örgü,me uygulamaya başlarım bir de örgü yaparken kalın ve ince iple deneyerek örneğe hangisi daha uygunsa o ipi kullanırım sayıya gelince örneğin sayı ve katlarıyla kendim ayarlarım.

Nasıl mı?

Ben önce lastik yaparım lastik şişi her zaman daha ince şiş kullanırım örnek yapacağım da bir tık kalın şişle devam ederim sizlere de tavsiye ederim lastik bedeni daha güzel sarar ve esneme yapmaz .

Ben bedeni üzerıme uyacak uygun bir tşört veya kazak üstüne ölçümü alırım tan üstüme uygun olarak yapıyorum.

yanı bu bir örnek olarak demek istedim fakat siz ölçü olarak bir de şunu deneyin yaptığınız örnek ile sayı alabilirsiniz ben değişik yöntemler denerim en kolay yöntemi uygularım şimdiden kolay gelsin ip ile şiş no yu verip sizlere sayınızı da veririm her türlü yardımcı olurum onun için buradayım kanalı  ma abone olmayı da unutmayın.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.