DAMLA MODELİ ÖRGÜ YAPILIŞ ANLATIMLA



Damla örgü modeller devam edeyim istedim değişik kabarık ve güzel bir örgü modeli ile yapılış anlatımını siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve paylaştım.

Ben örgü seven olarak güzel modeller ve anlatımlara bakıp beğendiğim modellerden sizlere fikir amaçlı sunmak için buradayım değişik görsellere de bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek her örgü ve el işleri bulabilir fikir edinebilirsiniz.

Arkadaşlar çocuklara ve kendinize çok güzel olarak kullanacağınız bir model olduğunu düşünüyorum sizlerde bu güzel ve kolay modeli olan damla örgü umarım beğenirsiniz.

Damla modeli örgü istediğiniz her yerde yapılabilir olduğunu hatırlatmak istedim bugün yelek olarak paylaştım yarın hırka olarak paylaşımda görürsünüz bence sizlerde her yerde yapılır olduğunu düşünerek görsel olarak bakarsanız ve yapılışı olan videoyu izleyerek yapılış tekniğini; öğrene bilir ve uygulamaya geçireceğiniz her ne olursa tekniği öğrendikten sonra çok kolay olacaktır.

Her modelde renklere dikkat edilmeli bazı örgü modeller renklerden dolayı örneği göstermez .

Benim anlatımları dinlerseniz ben bu örgü örneği demek istemediğimi hep söylerim çünkü örgü çok geniş bir el becerisi olduğunu düşünüyorum sizlerde değişiklik yapabilir bir modeli her yerde kullanabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel damla modeli örgüyü umarım beğenecek ve yapacaksınız video izleyerek kolayca yapacağınızı düşünerek sizlere şimdiden kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.