TIĞ İŞİ ÖRGÜ AYAK İZİ YELEK MODELİ İLE YAPILIŞI DETAYLI VİDEO



İŞİ ÖRGÜ YELEK MODELİ
İŞİ ÖRGÜ YELEK MODELİ

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel yeni ve tığ işi örgü modeli ile anlatımından sizlere fikir olsun istedim.

Dantel benzeri tığ işi örgü modeli yelek yapımından sizlere fikir olsun istedim.

değişik bir örgü modeli olduğunu düşünüyorum tığ işi olarak dantel işlemesi gibi bir örnek bu modeli hazırlayan ve anlatımını bizlere sunan el işi krallığına buradan teşekkür ederim.

                  Tığ işi örgü bayan yelek tarifi

Başka değişik ve güzel örgü ile el işlerinden bakmak fikir edinmek isterseniz sayfama üye veya takip ederek aradığınız her örneği bulacağınızı düşünüyorum .

Arkadaşlar bu modelin yapılışına bakarak dantelde bütün örülen örnekle de bunun gibi bir yelek yapacağınızı ve çok güzel dantel örneklerin olduğunu düşünerek fikirlerimi söylemek istedim.

Değişik örgüler ile anlatımları fikirlerimi umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız eğer örgü modellerden yapmak isterseniz sizlerde önce görsel bakarak ne yapacağınıza karar verebilirsiniz.

Örneklere her zaman önce görsel bakın sonra ne yapmak isterseniz ona uygulayın örnekler her nerede görmek isterseniz orada çok güzel olur.

Ayak izi modelin dantel olarak  bir çok model var bakın şimdi yelek olarak yapılmış fakat sizlerde bu güzel modeli yapmak isterseniz güzel detaylı anlatımlara bakarak çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum yakında değişik dantel modelle örgü olarak bir model anlatımını yapacağım eğer takıp ederseniz sizlerde haberdar olursunuz .

Şimdi bu örgü modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

TIĞ ÖRGÜ YELEK MODELİ
TIĞ ÖRGÜ YELEK MODELİ
YELEK MODELİ AYAK İZİ MODELİ
YELEK MODELİ AYAK İZİ MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.