TIĞ İŞİ MANTAR YELEK VE ŞAL MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni bir örgü modeli sizlere sunmak istedim.

Değişik bir örgü tığ işi mantar modeli yelek ve şal olarak düşünebilirsiniz çok güzel görseli var yapmak isterseniz de anlatımlı videoyu paylaştım izleyerek çok rahat yapacağınızı  düşünüyorum umarım bu tığ işi mantar modeli örnek olarak sizlerde beğeneceksiniz.

Örgü sevenler değişik modellerden de bakmak isterseniz yine yeni ve güzel modeller sayfamda mevcut bakarak yapılış tekniklerden bilginiz olur .

Tığ işi modellerden sizlerde değişik görseller yapabilirsiniz bu modeli de diğer modeller gibi istediğiniz yerde uygulayarak değişiklik yapabilirsiniz çünkü modellerde illa yelek yapılır diye hiç düşünmeyin siz nerede görmek isterseniz orada güzel olacaktır.

Yakında tığ işini benzer fakat şişle yapılan çok güzel bir model sizlere anlatımını kendim yaparak paylaşıp fikir vermek istiyorum.

Eğer diğer modellerden yeni ve güzel olarak haberdar olmak isterseniz de takip etmenizi öneririm ben örgü seven olarak güzel modelleri sizlere fikir verecek model sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel model simli iple de yapabilirsiniz iki renkle de güzel olur.

Örgü modellerin yapılış tekniği çok önemli olduğunu hep söylerim çünkü yapılışını düzgün öğrenirsek uygulama kolay olacaktır.

Herkesin yapılışı farklı olduğu için tekniklerde daha kolay yapabiliriz yada yapılışında nerede kullanmalıyız la ilgili bilgimiz olur onun için video anlatımını izleyerek elde ederiz şimdi yapacak örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.