KEDİ FİGÜRLÜ ATKI MODEL İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü seveler bu sayfama çok güzel kedi figürlü bere modeli takım yaparak   atkı modeli ile yapılış anlatımla sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Değişik ve çok güzel bir modeli ile yapılışından sizlere fikir olsun çocuklara figürlü bere ile atkı yapılışını sunayım istedim.

Arkadaşlar bere atkı takım olarak çok güzel bir model bizlere bu modeli tasarımını ve yapılış anlatımını yapan değişik modeller ile çok güzel anlatımları sunan suzanın el işi dünyasına buradan teşekkürlerimi sunarım .

Eğer değişik modellerde bakmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek çok güzel anlatımlı modelleri bulacağınızı düşünüyorum her zaman anlatımları tam detaylı olan videoyu paylaşırım değişik görseller ve modeller sunduğumu düşünerek sizlere fikir verdiğimi model konusunda yardımcı olduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim .

Yine değişik modellerden haberdar olmak isterseniz orgutarifleri.com siteye üye veya takıp etmenizi tavsiye ederim yapılışında da anlatımlı videolardan haberdar olmak için abone olmanızı öneririm.

Kedi figürlü bere ile atkı takım olarak çok güzel olduğunu düşünerek sizlerde çocukların severek kullanacağı bu modeli yapmanız için yapılışını izleyerek çok kolayca yapabilirsiniz hemde yapılış tekniği için izleyin derim .

Modellerden video izleyerek kolay yapıldığı gibi örgüde yapılış tekniği de önemli onun için anlatımlı videoyu izlemeni tavsiye ederim.

Bu güzel modelleri yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.