SEFA ÇİÇEĞİ LİF MODELİ TAM DETAY ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel ve kolay sefa çiçeği örgü lif modeli ile detaylı anlatımla paylaşıp fikir vermek istedim.

Değişik çok kolay bir örgü modeli sizinle paylaşmak isterken yapılış teknik ile anlatımına bakarak yapacağınızı düşünüyorum bu güzel kolay modeli tasarlayan ve güzel teknik ile anlatımını sunan pembeli örgülere buradan teşekkür ederim.

Arkadaşlar kolay bir örgü tığ işi bu lif modeli üstüne sefa çiçek ile süsleyerek harika bir görünüm oluştu sizlerde tek parça lif yapıp üstüne değişik çiçekler ile süsleye bilirsiniz eğer dekoratif motifler isterseniz sayfamı ziyaret ederek değişik süs olarak kullanacağınız motifler bulabilirsiniz ve yapacağınız süslemede kullanabilirsiniz.

Ben her zaman derim ya renkler diye işte bakın çok güzel renk uyumu verdiği bir örnek olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde bu modeli sizlerde beğenip yapacaksınız eğer yapmak isterseniz güzel anlatımını izlemenizi tavsiye ederim.

Bu lif modeli oval olarak kare veya uzun lif olarak da yapabilirsiniz sefa çiçeği küçük olarak yapıp hamam terliği yapacak olursanız üstüne dikebilirsiniz biraz değişiklik kendiniz de yapın diye kendi fikrimi sizlere sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Sefa çiçekli bu güzel lif modelini yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.