GÖRÜMCE TOPUZU TIĞ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere yeni ve güzel bir örgü görümce topuzu  modeli ile yapılışından bahsederek fikir vermek istedim.

Görümce topuzu örgü modeli tığ işinden bahsederek örgü modelini sizlere yapılış anlatımlı videoyu paylaşmak istedim.

Değişik ve güzel bir örgü modeli şal yapabilirsiniz veya gelin kızlara yelek olarak örebilirsiniz değişik ve kolay yapılışı olan bir örgü olduğunu düşünerek siz örgü sevenlerde fikir edinsinler diye düşündüm.

Örgü modeli olarak değişik örnekler bakmak için orgutarifleri.com ziyaret ederek bulabileceğinizi düşünüyorum en güzel örnekleri ve en güzel anlatımlardan sizlere paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde sayfaya bakınca katılırsınız.

Bir örnekte anlatım çok önemli olduğunu bir örgü seven olarak bilirim onun için kendim de model anlatımını yapmaya başladım sizlere en güzel anlatımla fikir vermek istedim.

Arkadaşlar anlatımlı videoları izleyin ve değişik örgü modellerin yapılış tekniklerden bilgi edinin diye sizlere tavsiye ediyorum. Ben bir kaç model aynı fakat yapılışında her ikisi farklı olduğunu gördüğüm modeli en kolay yapılış teknikle ilgili bilgi verecek açıklaması en kolay olan video seçip paylaşıyorum .

Bu görümce topuzu tığ işi örgü modeli şal yapacak olursanız ışıltılı ipler kullanabilirsiniz veya yelek yapılışı yaparsanız renkli ipler kullanarak yapılabilir olduğunu unutmayın.

Bu güzel örgü modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

GÖRÜMCE TOPUZU TIĞ ÖRGÜ MODELİ
GÖRÜMCE TOPUZU TIĞ ÖRGÜ MODELİ
TIĞ İŞİ GÖRÜMCE TOPUZ MODELİ
TIĞ İŞİ GÖRÜMCE TOPUZ MODELİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.