BEŞ ŞİŞ İLE PATİK TOPUK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler daha önce ki sayfamda beş şiş ile patik başlama tekniği yapılışıyla paylaşmıştım şimdi topuk yapılışı anlatan bir video paylaşarak beş şiş ile patik nasıl yapılır sorusunu çözmüş oluruz yapılışı kolay ve anlatımı adım adım yapan pembeli örgülere buradan teşekkürlerimi iletirim

Evet arkadaşlar başlama tekniğini öğrendiniz sanırım şimdi yapılışı olan topuk kısmını yapmanız için bize pembe hanım hazırladı ve bende sizlere sunmak istedim.

Eğer bu beş şiş ile patik yapmayı öğrendiniz ise uzun çorap da yapabilirsiniz üstüne devam eden örgü ile uzun çorap yapabilirsin  harika örneği olan bu örgü sizin de yapacağınızı düşünüyorum değişik örnekle de beş işi ile çorap veya kısa patik yaparak sıcak olsun ayaklarınız veya çocuklar için de yapabilirsiniz verilen sayı azaltarak çocuklara da yapabilirsiniz.

Değişik çorap veya değişik örgüler için sayfayı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Beş şiş ile patik yapmak değil de beş şiş kullanmak bilmeye bilirsiniz onun için bu güzel patik modeli hazırlayan pembe hanımın videoyu izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum çünkü o kadar açıklaması güzel ki tam detaylı olduğunu düşünüyorum umarım sizlerde izleyince fikirlerime katılacaksınız şimdi bu güzel model ile anlatımını izleyip veya modelle yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.