TIĞ EFSANE MODEL BASİT YELEK YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün tığ işi olan çok basit fakat gösterişli bir yelek modelini paylaştım sizlerinde beğeneceğını düşünüyorum .

Değişik ve basit ama gösterişli bir örnek her tığ işi yapabilecek ve yaz aylarında akşam serinliğinde üstünüze atabilecek güzel yelek modelin yapılışı kolay yapabilin diye çok güzel adım adım anlatımlı videoyu da sizlere paylaştım bu videoyu izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum .

Değişik görsel olarak yada örnek olarak model isterseniz orgutarifleri.com sayfamda bulabilir ve fikir edinebilirsiniz değişik ve güzel modelleri paylaştığımı düşünüyorum umarım sizlerde bu güzel modellere yorum yaparsınız .

Efsane modeli tığ işi sizlerde tekniğine bakarak yelek yapabilirsiniz değişik örneklerden de yelek nasıl kol kesilir ve ön ve nasıl olur bilirseniz istediğiniz örneği yapabilirsiniz sayfamda yelek tam detaylı anlatımlarda var eğer bakarsanız fikir edinebilirsiniz.

Arkadaşlar bu güzel modeli çocuklar içinde olur kendinize de olur zaten örgü modeller için hep yorum yaparım çok geniş istediğin ve görmek istediğin yerde modellerden kullanılabilir diye .

İpe gelince markaya değil yapılan el işi önemli çünkü modelin yapılışına marka göstermez el işin gösterir her iple yapılabilir istersen simli istersen akıllı ip kullan kendin hangi iple güzel görüyorsan o ipi dene ve yap buda benim tavsiyem ben de bir örgü seven ve sürekli yapan biri olarak sizlere fikirlerimi söylemek istedim.

Bu güzel modeli beğenip de yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.