Kim demiş iğne oyası tığ oya olmaz anlatımına bakalım



İĞNE OYA BENZERİ TIĞ OYASI
İĞNE OYA BENZERİ TIĞ OYASI

Sevgili oya sevenler işte yeni iğne oyası bilmiyorum deme tığ ile iğne oyasına benzer çok güzel bir oyayı sizlere yapılış anlatımıyla paylaşıp fikir vermek istedim.

Değişik bir oya modeli filkete yardımı ile yapılan fiyonklar harika bir iğne oyasını aratmayacak örnekle sizlerde yapmanız için yapılış anlatımlı videoyu paylaştım eğer iğne oyasını bilmiyorum yapamıyorum derseniz tıpa tıp aynı gibi tığ oyası olarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar biz el işi sevenler olarak hiç bir örnek yapamayız dememeliyiz nasıl ki bu örnek iğne oyası fakat tığ oyası gibi yapılıyorsa her örgü ve el işlerde de yapılabilir her zaman derim ya yeter ki isteyin kendiniz de fikir yürüterek örnekler yapabilirsiniz iğne oya bilenler illa iğne oyasını yapmak zorunda değil tığ oyası modelle iğne oyasını yapılır iğne oya ile de tığ oyasını yapabiliriz .

İĞNEDEN TIĞA UYARLAMA OYA MODELİ
İĞNEDEN TIĞA UYARLAMA OYA MODELİ

Değişiklik yapmak isteyenler anlatımlı videoyu izleyerek değişik yapılış teknikler elde edebilirsiniz .

Bazı modellere görsel bakın derim evet bu modele bakınca neden söylediğimi anlamış olmalısınız çünkü her model her örgü ve el işi ile yapıla bilmeli şimdi bu güzel fiyonklu iğne oya benzeri tığ oyasını beğenen ve yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.