GELİN BEĞENDİ ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler gelin beğendi örgü modeli ile yapılış anlatımını sizlere fikir olsun istedim .

Tığ işi güzel bir modeli sizlerde gelin kızlara yapmanız için fikir olsun yelek olarak güzel olacaktır ama siz isterseniz kayık yaka bir kazak şeklinde de örebilirsiniz değişik bir örnek olduğunu düşünerek sizlere model konusunda yardımcı olmak istedim.

Dantel modeli bir örgü bu fakat değişiklik yaparım derseniz bir masa dantel de yapabilirsiniz bütün örülen bir model.

Arkadaşlar çeyizlerde artık örgü ve el işleri artık çok fazla görür olduk sizlerde bu modellerden gelin kızlara çeyizleri için yapa bilirsiniz çok da güzel olacaktır.

Eğer isterseniz etol şalda harika olur yanı sizler bu örgü modeli nerede görmek isterseniz kullanarak örebilirsiniz .

Merserize iple yada simli ip kullanabilir gösterişli olacağını düşünüyorum sizler eğer daha değişik örgü gelin kızlara çeyiz için model isterseniz sayfamı ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz yeni modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi öneririm.

buna benzer veya bu modeli diğer sayfalarda da görebilirsiniz fakat anlatımı güzel olan video ve tasarımı el işi krallığı na ait olduğu için tam detaylı anlatımı burada bulabilirsiniz şimdi çeyizlere yer alması için yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.