PİLELİ AKORDİYON MODELİ ÇOCUK HIRKA YAPILIŞI



Bugün sizlere çok güzel çocuk hırka modeli olan akordiyon modelin yapılışından sizlere fikir olsun istedim.

Tam zamanı olan bu çocuk hırka modeli ilk bahar  mevsimi akşam serinler de çocuklar için en çok kullanılan hırka olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun diye düşündüm ve paylaşmak istedim.

Model olarak harika bir model örgü örnek olarak çok kolay bir örgü model örnektir sizlerde bazı modellere görsel bakarsanız değişik örgüler ve modeller yapabilirsiniz bu modelin yeleği gibi veya bere yapabilirsiniz nasıl mı çok güzel anlatımlı videoyu izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar ben örgü modellerde sayı vermek istemem çünkü kullanacağınız ip ile şiş farkı var ve birde eliniz sıkı olabilir yada biraz gevşek örebilirsiniz verilen sayı o zaman tutmaz siz önce yapılış tekniğini öğrenin küçük bir parça örgü ile sonra yapacağınız çocuğun yaşına göre uygulamak kolay olacaktır çünkü örneğin sayı katıyla ne kadar yapacağınız belli eder .

Ben bir de şunu söylemek istedim arkadaşlar asla ipin markasına takılı kalmayın illa bu marka iple yapılır diye bir şey yok bende örgü seven olarak her markadan örgü yaparım çok da güzel olur değişik markalar var hem uygun hem daha pahalı ip ayni belki biraz erken değişir fakat örgü aynı olur hele çocuklar için marka iple tavsiye etmem çünkü çabuk büyüyorlar ve bu sene ördüğünü seneye giyemiyorlar marka olsa boşuna önemli olan güzel model güzel örmektir.

Değişik modellerden haberdar olmak isterseniz üye veya takip etmenizi öneririm şimdi yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.