BEŞ ŞİŞ İLE PATİK NASIL BAŞLANIR ANLATIMIYLA



Bugün beş şiş ile patik başlamasıyla sayfamdan devam edeyim dedim.

Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel nakışlı bir patik başlaması ile devam edelim değişik patik modeller paylaştım fakat patik çorap derken değişik örgülerden sizlere bilgi verdiğim;i düşünüyorum .

Patik aslında her zaman bildiğimiz gibi gerçek patik beş şişle olur fakat arkadaşlar daha kolay olsun diye iki şişle de tığla da bir çok patik modeller sundu ve bende sizlere paylaştım bu değişik model nakışlı olması sizlerde beğenerek yapacak olduğunu düşündüm ve anlatımı çok güzel bir video paylaştım video anlatımını izleyerek yapılış tekniği öğrenerek sizlerde yapabilirsiniz önemli olan yapılış tekniğidir .

Bu modeli tasarımını yapan ve bizlere kolay olsun diye güzel anlatımlı videoyu hazırlayan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar anlatımları güzel ve değişik tekniklere her zaman dikkat ederim sizlere güzel anlatımları sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde bu düşünceme katılıyorsunuz.

Yine çok güzel renkler ile beş şişle yapılan patiği sizlerde anlatımı güzel olduğu için kolayca yapacağınızı düşünüyorum.

Eğer değişik modeller isterseniz orgutarifleri:com siteye bakarak bulacağınızı düşünüyorum sizler değişik ve yeni modellerden haberdar olmak isterseniz takıp ederek paylaşımlardan haberdar olacaksınız

Bu güzel patik modeli ile yapılışını izleyerek yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.