AJURLU ÜÇGENLER ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞI



Yeni model daha sizlere paylaşacağım değişik bir model ajurlu üçgenler örgü modeli ile anlatımlı videoyu sizlere sunmak istedim.

Çok amaçlı kullanabileceğiniz bu örgü modeli örnek yapılışını izleyerek çok kolayca yapacağınızı düşünüyorum ister kendine yap istersen çocuklara hırka yelek yani görmek istediğin her yere yakışacak bir örnek olduğunu düşünerek sizlere fikirlerimi sunayım istedim.

Arkadaşlar her zaman söylerim sayılara bakmadan örnek kaç ilmekle yapılır küçük bir örgüde deneyerek yaparsanız uygulamaya geçince daha kolay yapacaksınız sayı ve katlarını sayarak kaç ilmek yapacağınız ortaya çıkar her zaman ki gibi ipin markası değil örgüde önemli olan örgü yaparken renklere ve modelin yapılışına özen göstermelisiniz .

Yakında kendim anlatımı mı sizlere sunacağım ve orada örnekler hakkın da küçük detay tekniklerden bahsetmek istiyorum eğer abone olursanız haberdar olacaksınız .

Arkadaşlar anlatımlara çok dikkat ederim güzel anlatımları sizlere paylaştığımı düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel ajurlu üçgenler modelini yapmadan önce ipiniz ne yapmaya uyuyorsa  ise onu yapın ki model yelekte biraz zarif olmalı ince iple daha güzel olur kalın ip ile hırka güzel olur bu model ile bere yapabilirsiniz patik olur akla gelen örgüde ne yapılırsa olur her yaşa göre uyumlu bir örnek bu modeli beğenen arkadaşlar yapacaksaniz şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.