3 BOYUTLU KELEBEKLER MODELİ LİF YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel yeni bir örgü lif modeli ile anlatımından sizlere paylaşmak istedim .

Sayfamda sanki kelebekler gibi çok güzel bir lif ile devam etmek istedim çeyizlerinizi de süsleyecek çok güzel bu modeli yapmanızı tavsiye ederim .

Üç boyutlu bu güzel kelebekler ile süslenmiş bu modeli yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım yapılış anlatımı tam detaylı oldu bu lif modelin video izlerken tekniklerden de bilgi edinebilirsiniz .

Her zaman renkler ile ilgili konuşur bilgi veririm fakat bazen o kadar güzel renkler ile hazırlıyorlar ki diyecek hiç bir şey kalmıyor kelebek modelleri başka yerlerde de kullanabilirsiniz magnet yaparak kullanılır veya çocukların örgülerde süsleme yapılabilir berede patik kenarına yani her yerde bu kelebek modelini kullanabilirsiniz .

Arkadaşlar adım adım anlatımını yapıldığı için sizlere sayı vermek istemedim o kadar güzel anlatım yapmış ki gerek duymadım bizlere bu modeli tasarlayan ve yapılışında kolay olsun diye anlatımını bizlere yapan LİF PERİSİ ARZU 

buradan teşekkürlerimi iletirim.

Bu lif modelini kullanarak kare bebek battaniyesi de yapabilirsiniz çok da güzel olacaktır kelebekler bebeğinizin üstünde serpilmiş gibi harika görünümlü olur diye fikirlerimi söylemek istedim değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır şimdi bu üç boyutlu güzel kelebekli örgü lif modelini yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.