PİKE TAKIMLAR İÇİN EN GÜZEL DANTELLER



Sevgili örgü sevenler bu sayfama çeyizlik dantel pike takımlardan bahsedelim istedim değişik modelleri sizlere paylaşmak dantel sevenlere değişik model olsun diye paylaşayım dedim.

Dantel artık günümüzde sandık çeyizlerde fazla görür olduk bende tam çeyiz zamanı olduğunu düşünerek pike dantel yapmak istersiniz  diye paylaşmak siz dantel sevenlere fikir olsun istedim.

Değişik güzel dantel modelleri pike olarak yada yatak çarşaf olarak yapabilirsiniz .

Böyle göbekli dantel ile desenli pike olarak çok güzel oluyor yada piko olarak nakışı güzel yapılıncada güzel olur sizlerde bu dantelleri fıloş iple yaparsanız kullanım açısında kolay olur çünkü dantel yıkamakla yapılınca yıkanınca büzüyor ütü işi zor olur fakat ip fıloş olunca bir kere ütü yapıp sürekli yıka kullan daha kullanışlı olduğunu düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.


Sık iğne ile örümcek ağı dantel modeli desenli kumaşla pike olunca daha değişik ve güzel olur sizlerinde beğeneceğini umarım bu dantel ile peçete mutfak takımı,damat bohça ucu,salon takimi gibi bir çok yerde kullanılabilir güzel bir örnek ve hatta örgü yelek olarak da yapıldığını biliyorum kolay bir örnek güzel dürüşü var istediğiniz genişlikte de yapılabilir isterseniz göbekli hale de getirerek göbekli bir dantel modeliniz olur .

Bu güllü dantel peçete olarak harika olduğunu diğer sayfalara bakarak görebilirsiniz birde üstüne değişik iple kabartma yapılınca da çok değişik ve güzel olacaktır şimdi bu güzel pike takım dantelleri yapacak olan sevgili dantel sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.