fıstıklı oya modeli ile yapılışı



Yine fıstıklı  oya modellerden devam etmek istedim değişik bir kaç modelin yapılışını ve görsel olarak sizlere sunayım istedim .

fıstık yapılışının anlatımlı videoyu izleyerek yapacağınızı düşünerek paylaştım değişik fıstıklı oya modellerden de bilginiz olsun diye birkaç görsel de sizlere hazırladım eğer fıstık yapılışını öğrenirseniz diğer güzel fıstıklarla yapılan görsellerden de yapabilirsiniz diye sundum modellerden fikir edinin istedim bu güzel çıtı pıtı oyalar sipariş alan oyalar sizde eğer sipariş alarak satış yapıyorsanız bu modeller den de sipariş alabilirsiniz .

Değişik ve güzel oya modeller iğne oyası tığ oyası ve mekik olarak her modelden oya modelleri mevcut sayfamda bakarak değişik fikirler edine bilirsiniz.

Eğer yeni modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takıp ederek veya üye olarak haberdar olursunuz .

Fıstıklı oya modeli değişik görseller ile sizlere sundum fakat bir tane modelin anlatımını sizlere paylaştım değişik görsellerden bilginiz olsun fıstıklı oyala bu şekilde de oluyor diye fikir vereyim istedim umarım beğenirsiniz.

Sevgili oya sevenler videoyu izleyerek fıstık yapılış tekniği öğrenirseniz değişik oyada da fıstıklar uygulayabilirsiniz.

El işi olarak artık yoğunluk verip paylaşmak istiyorum çeyizlere de biraz yer vermeliyiz bu aylarda oya dantel yapmalı ki çeyizlerde yer alsın sizlerde sipariş üzerine çeyizlere yapmak isterseniz çok kolay ve güzel bu oya önererek yapabilirsiniz yapmak isteyen sevgili oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.