ÇITI PITI TIĞ OYA MODELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili oya sevenler yeni bir oya ile yapılışını paylaşmak sizlere fikir olsun istedim.

Her zaman örgü modellerden patik,yelek,hırka derken el işini unuttuk oysa çeyizler için tam el işi zamanı olan bu aylarda birazda tığ işi dantel ve oya modellerden bahsedeyim sizlere de çeyiz hazırlayanlara kolay olsun diye düşündüm.

Bu aralar en çok sipariş alan bu güzel oya modelleri sizlerde çeyizlere yapabilirsiniz güzel çıtı pıtı bu oya sizlere de sipariş olarak yapabilirsiniz çünkü çeyizlerde en çok göze gelen sandık da tülbent oyası ile dantellerdır ardın dan da havlu ucu gelir bende sizlere bu güzel modellerden paylaşıp fikir edinin istedim diğer sayfalarda da bakarak değişik modeller var dantel;havlu ucu;tülbent oyalar olarak bir çok modeller mevcut olduğunu düşünerek bakmanızı tavsiye ederim.

Renkleri ile harika bu güzel oya modeli umarım sizlerde beğeneceksiniz sizler de eğer yapmak isterseniz anlatımını bizlere sunan ören hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim sizlerde izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

İlerleyen zaman da değişik oya modelleri kendim tasarımımı sizlere anlatacağım eğer bu güzel örgü ve el işlerinden haberdar olmak isterseniz orgutarifleri.com sitemden takıp ederek haberdar olacaksınız.

Çıtı pıtı tığ işi bu güzel oya modeli beğenip de yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.