2019 TAKIM LİF MODELİ İLE ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yeni tomurcuklu kese modeli ile gül dalı örgü tığ işi lif modeli takım olarak sunmak istedim

Yeni bir model olduğunu düşünüp sizlere de fikir olsun istedim eğer yapıp satan lif örgücü arkadaşlara yeni tasarım olan bu lif modellerden çok daha sipariş alabilirsiniz değişik ve çok güzel modeller her biri ayrı video anlatımı olan bu lif modeli ben sizler için aynı sayfama yer verdim bu tomurcuklu lif kese modeli ile gül dalı uzun lif yapmak isteyenler bakınca takım yapmak isterlerse sayfamdan bilgi edine bilsinler diye umarım sizlerde bu güzel yeni model lifi beğenecek ve yapacaksınız eğer yapacak olursanız video anlatımları sayfanın sonunda yer almaktadır.

Anneler kızların çeyizine en kolay ve en güzel modellerden yapmak isterler bu yeni modeli çeyizlerde yer vermenizi ve beğenerek öreceğinizi düşünüyorum.

Bu lif modeli renkleri ile dikkat çekecektir çeyizde ve satış yapan arkadaşlar için çok beğeneceğinizi düşünerek siz örgü sevenler için paylaşayım istedim.

Lif ve diğer modeller için paylaşımlar yapmanız ve beğeni yorumlar sayfamız için çok önemli olduğunu sizlerde bu sayfanın devamı için desteklemeniz gerekli olduğunu hatırlatırım umarım bu fikrime sizlerde katılıp yardımcı olacaksınız diğer değişik örgü el işleri için sayfayı ziyaret ederek bilgi edinebilirsiniz yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.