SOSYETE PATİK MODELİN YAPIŞILI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere evde patik veya ayakkabı g;bi giyebileceğiniz çok güzel tığ işi bir patik yapılışından sizlere fikir olsun istedim.

Tığ işi bilenler veya tığ işi patik yapanlar için çok kolay bir model fakat patik yada tabanını yapınca ev ayakkabı olabilecek bir örgü modeli olarak siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Çeyizlerde ev ayakkabısı olarak yapılır bende sizlere gelin kızlar ev ayakkabı tarzı patik modelini yapmaları içi;n bu güzel modeli sundum yapmanız kolay olsun diye anlatımını da video olarak fikir edinin istedim umarım bu video anlatımdan sizlere yardımcı olabilirim.

Arkadaşlar bu güzel modellerden patik olarak değişik model isterseniz sayfamda bulabilirsiniz yeni ve değişik modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmenizi tavsiye ederim.

Ayakkabı olarak da bunu yapabilirsiniz tabanlık alarak yapılabilir bir örgü modeli olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim .

Arkadaşlar bu modeli  video anlatımını izleyerek hem yapılışını hemde yapılış değişik tekniklerden bilginiz olur her zaman video anlatımlar önemli olduğunu söylerim umarım bu fikrime sizlerde katılıyorsunuz.

Bu güzel patik veya sosyete ayakkabı olarak yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.