DEĞİŞİK İĞNE OYA MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama iğne oyasıyla devam etmek istedim yeni ve çok değişik bir iğne oya madeli ile anlatımını sizlere fikir olsun istedim.

Anlatımı yabancı olan bu iğne oya modeli ben izledim kolay bir örnek umarım sizlerde bu güzel iğne oyasını beğeneceksiniz yapılış anlatımı anlayamaz iseniz iğne oya yapanlar için kolay bir oya olduğunu düşünüyorum ben videoyu izledim ve yapılışını siz oya sevenler yapmak isterseniz izleyerek yapılabilir olduğunu düşünüyorum eğer yapamaz olursanız bana yorumlardan haberdar ederek sizlere türkçe anlatım yaparım.

İnci boncuk kullanarak harika bir oya görsel oldu bence çok değişik bir oya sizinde beğeneceğini umarım yapılış teknik olarak her zaman videoyu izlemenizi tavsiye ederim ya işte bir iğne oyası fakat yapılışı farklı olduğunu düşünüyorum.

İğne oya yapılışı bile iğne tutuşu farklı ve sanki daha kolay bu iğne oya yapılışı bu benim fikrim sizlerde bunun la ilgili fikirlerinizi yorumda beklerim.

Oyaları ayrı ayrı renkle bende kendim yapacağım eğer yapamaz olursanız yardımcı olurum de yapılırsa harika bir tülbent oyası olacağını düşünüyorum siz oya severler denemenizi tavsiye ederim şimdi bu güzel oya modelini beğenip yapacak olan oya sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.