BATTANİYE ÖRGÜ MODELİ İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere şişle  bebek battaniye nasıl motif yapılır ile ilgili anlatımını sizlere paylaşmak istedim .

Değişik desen olan karışık renkler ile örgü modeli çok kolay ve çok güzel olduğunu düşünerek sizlerde bebek araba örtüsü veya bebek battaniyesi olarak kullanabilirsiniz evde kendinize tv battaniyesi de yapabilirsiniz.

Daha önce bu örgü modeli paylaşmıştım görsel olarak fakat bu sayfama tam detay anlatımla siz örgü sevenlere fikir olsun yapılışında kolaylık olsun diye sunayım istedim.

Değişik olarak renkleri ile battaniye modelini umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapılışı olan videoyu izleyerek yapabileceğinizi Düşünüyorum eğer yapamadığınız bir şey olursa yorumlardan bana ulaşıp yardımcı olurum .

Bu modeli tığ işi olarak da değişik örgü ile örgü yapabilirsiniz eğer tığ işi çok bilginiz varsa deneyin derim zaten örgüler her biri bir birine benzer modeller olduğunu bilginizin olduğunu düşünüyorum sadece el işleri şiş ile yapılan tığla yapılan diye örnekten bahsederiz .

Arkadaşlar değişik örgü el işleri isterseniz orgutarifleri.com siteyi ziyaret ederek bulabilir ve fikir edinebilirsiniz.

Şimdi bu güzel çok amaçlı kullanacağınız battaniye örgü modeli yapmak isteyen siz örgü sevenler şimdiden kolay gelsin izleyerek yapacak olan arkadaşlara da iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.