AKİDE ŞEKERLERİ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMLI VİDEO



AKİDE ŞEKERLER
AKİDE ŞEKERLER

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel değişik bir akide şekerleri örgü modeli ile teknikle örgü anlatımından bahsetmek istedim.

Değişik ve renkli örgü iplerle yapılan güzel örnek olduğunu düşünerek sizlere de örgüyü yapmak için teknikle göstereyim istedim kendi anlatımımla sizlere sundum.

Akide şekerleri diğer adi da bonbon şekerler de deniliyor ben bu örneği yabancı sitede gördüm ve sizlere türkçe anlatımını taptım umarım sizlere güzel yapılışını anlatabildim sizlerde desteklemeniz adına abone olmanızı beklerim bundan sonra kendi modellerimin de anlatımını sunacağım.

Arkadaşlar değişik örgüler için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır yorumlarınızla bu güzel modellerden bana fikirlerinizi suna bilirsiniz video izleyerek yapacağınız çok kolay ve kabartmalı  örgü modeli görmek istediğiniz her yerde kullanılabilir zaten videoda belirttim.

Evet arkadaşlar akide şekerleri örgü modeli anlatımını izleyerek ve diğer modellere den haberdar olmak için video da zil butonuna basarak haberdar olacaksınız eğer değişik örgü modelde yapamaz olursanız da yorumda yazarak bana ulaşabilir ve sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Bu güzel modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin izleyerek yapılış tekniği alabilir ve daha kolay yapacağınızı düşünerek video izlemenizi tavsiye ederim.

ÖRGÜ AKİDE ŞEKERLERİ
ÖRGÜ AKİDE ŞEKERLERİ

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.