Şiş ile örgü örneği anlatımla



Sırada değişik örgü modelin her yaşa kullanılan bir örnek ile anlatımını sizlere paylaşıp yapılış konusunda fikir edinin istedim.

Bebekler için çok uyumlu bir örnek sizler istediğiniz örgü örneği olarak her yerde kullanabilirsiniz örgü çok geniş düşünerek yapılırsa uygulamada sorun olmayacaktır eğer yapılış teknikleri bilirsek neyi yapmak istersen o örnek uygulayabiliriz.

Örnek olarak sadece bir örgüde kalmaz şapka hırka,yelek çorap yani örgü yapmak istediğimiz her yerde bu güzel örneklerden faydalanabiliriz yeter ki siz örgü sevenler yapmak isteyin bir de şunu söylemek isterim sizler her ne kadar örgü örnek yapılışını bilseniz de değişik örgü örenler var biz video anlatımlarla değişik teknikler elde ederek çok daha kolay yapmak ve modelleri nasıl çıkarırız konusuna yardımcı olur diye düşünerek fikrimi sunmak istedim.

Değişik görseller ile örneklere bakmak isterseniz ve bir sonra ki modelden haberdar olmak için üye veya takıp etmenizi tavsiye ederim.

Bir sonraki sayfamda kendim anlatımlı videoyu paylaşarak fikir vermek için paylaşacağım takıp ederseniz güzel örneklerden haberdar olacaksınız umarım bu fikirlerimi beğeniyorsunuz sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Bu güzel değişik ve kolay bere modeli beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.