FARKLI BİR YÖNTEMLE İLGİNÇ BERE YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel ve çok kolay bir bere modeli ile anlatımından sizlere fikir olsun istedim.

Düz örgü ile birkaç detay kullanıp güzel değişik şık bir bere modeli olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere fikir amaçlı paylaşmak istedim yapılışı kolay görünüşü harika bu model hemde çabuk biten bir örgü olduğunu düşünerek sizler örnekten sıkılıp değişik bir örgü çabuk bitsin derseniz işte örnek işte model .

Değişik bir görsel yarattı çapraz yaparak sizlerde bu modelin anlatımı olan videoyu izleyerek yapabilirsiniz güzel bir bere ve kolay olması siz örgü sevenler için sanırım iyi olur hep buyuk veya bütün örgüler yorar diye düşünüyorum bu sabah başla akşama kalmaz bereni ört gezmeye git çok acele etmeye gerek yok çünkü çabuk biter diye sizlere bu kolay bere modelin yapılışıyla paylaştım ki fikir olsun diye eğer değişik başka modellerden isterseniz orgutarifleri.com siteme üye veya takip etmenizi öneririm.

Evet arkadaşlar umarım bu güzel ve kolay bere modeli beğeneceksiniz bende siz örgü sevenlerden yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.