İKİ RENKLİ ÖRGÜ MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok güzel iki renkli örgü modeli yapılışıyla paylaşmak istedim.

Değişik ve çok güzel bir örgü modeli daha önce görmüş olabilirsiniz fakat ben değişik örgü olarak gördüğüm için sizlere paylaşıp fikir olsun istedim.

Bu soğuk aylarda el işi çok yapılır ve örgü yapıldığında da örgülü kıyafetler kullanırız bende bu güzel örgü modeli siz örgü sevenlere fikir olsun diye yapılış anlatımı olan videoyu da sizler için paylaştım.

İki renkli örgü modeli çocuklar için çok kullanırız bu modelde de çocuklara yelek hırka battaniye olarak bir çok yerde kullanılır zaten biz örgü olarak nerede görmek isterseniz orada güzel olduğunu biliriz değişik olarak bu güzel modeli yapım aşamalı video izleyerek yapabilirsiniz.

Evet arkadaşlar bazı modelleri görsel bakarak değişik örgü modellerde kullanarak değişik örnekler elde edebilirsin.

Arkadaşlar ben örneklerin yapılışıyla ilgili bilgi vermek istemedim sayı olarak anlatarak veya sayı yazarak verene kadar adım adım anlatımı olan bu güzel iki renkli örneği hazırlayan videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Video izlemenizi her zaman için öneririm çünkü her örgünün yapılış tekniği farklı olduğu için sizin yapılış teknik ile farklı olur ve bazı örnekler daha basit şekilde yapılış anlatımlar var onun için video anlatımları izlemenizi tavsiye ederim.

Yakın da kendim çekimim de bazı fikirlerimi sunacağım izleyen ve takıp eden arkadaşlara örnek nasıl yapılırla ilgili bilgi vereceğim umarım sizlerde bu fikrime katılacaksınız sayfama üye veya takip ederseniz bazı yeni bilgilerden ve örneklerden haberdar olursunuz.

Şimdi bu güzel örneği yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.