ÇOK AMAÇLI KULLANABİLECEĞİNİZ YILDIZLAR ÖRGÜ MODELİ



Sevgili örgü sevenler çok amaçlı kullanacağınız çok güzel ve kolay yıldız çiçek yapılışından haberdar edeyim istedim yapılış anlatımlı video kolay yapabilin diye paylaştım.

Değişigü modeller üstüne kullanacağınız kolay güzel bir yıldız örgüsünü siz örgü sevenlere yardımcı olsun süsleme yaparken ne yapayım düşünmeyin istedim.

Çok amaçlı kullanacağınız bu yıldız örgüye inci ile de değişik görsel yapabilirsiniz bu güzel modellerden süs olarak harika olacaktır.

Arkadaşlar değişik modellerden haberdar olmak isterseniz her zaman söylediğim gibi yine de söylüyorum ki sayfamı takip ederek en güzel yeni modellerden ilk siz haberdar olun.

Değişik renklerle ve değişik örgü modellerde kullanılabilen bu yıldızlar çocuk örgülerde yani şapka,yelek,hırka,bandana yapılışında dekor süs olarak harika olacaktır lif modellerde de çok kullanılan değişik çiçek dekorlar gibi bu yıldız modellerden de kullanılabilir olması çok güzel olduğunu düşünerek sizlere fikir olsun istedim ve yapılış anlatımını da sayfanın sonuna bakarak yapılışında sizlere kolay olacaktır.

Sevgili örgü sevenler ben güzel modeller sunarak yardımcı olduğumu düşünerek sizlerden de yorumlarınızı beklerim şimdi bu güzel yıldız modeli yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.