ÇERÇEVELİ MİNİK YAPRAKLAR ÖRGÜ MODELİ ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama yine çok güzel çerçeveli yapraklar modeli ile güzel anlatımından sizlere bahsetmek istedim.

Şiş işi anlatımlı örgü videolarına çerçeveli minik yapraklar örneği ile devam ediyoruz. Açıklamalı örgüler isteyenler buyursunlar.

Yeni güzel bir şiş işi örgü tekniğiyle karşınıza çıkıyoruz. Modelimizin adı kimi yerde çerçeveli minik yapraklar örgü modeli olarak kimi zaman ise yapraklı yollar örgü modeli diye adlandırılıyor. Model 10 ilmek ve katları şeklinde yapılmaktadır. Örgü yelekler, tunikler ve bluzlarda kullanılan bu model Nesrin hanım tarafından anlatılmıştır.

Örgüde bulunan yaprak motifleri çok şık görünmektedir. Yetişkin ve çocuk örgülerinde kullanılan bu tekniği sizde öğrenmek isterseniz aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yeni güzel bir şiş işi örgü tekniğiyle karşınıza çıkıyoruz. Modelimizin adı kimi yerde çerçeveli minik yapraklar örgü modeli olarak kimi zaman ise yapraklı yollar örgü modeli diye adlandırılıyor. Model 10 ilmek ve katları şeklinde yapılmaktadır. Örgü yelekler, tunikler ve bluzlarda kullanılan bu model Nesrin hanım tarafından anlatılmıştı

Bebek yelek modelleri diğer sayfamda paylaşmıştım sayfaya bakarak güzel örneklerden bilgi alabilirsiniz Paylaştığımız anlatımlı örgüler arasında bebek örgüleri, bayan yelekleri, atkılar, yelekler, bluzlar ve elbiseler bulunmaktadır. Sık sık ziyaret edip sizlerde örgü motif yapım aşamalarını izleyebilirsiniz.

şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

minik çerçeveli yapraklar örgü örneğin anlatımını izleyerek yapabilirsiniz.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.