FıSTIKLI BAKLAVALAR ÖRGÜ MODELİ İLE ANLATIMI



Fıstıklı baklavalar örgü modeli siz örgü sevenlere fikir olsun yapmak için kolay olsun diye de anlatımı olan videoyu paylaşmak istedim.

Değişik güzel bir örnek bu örneği yapmak istediğiniz örgülerde uygulayabilirsiniz sizler yapacağınız yelek veya hırkada harika olacak çocuklar için de güzel bir örnek olduğunu söylemek istedim.

Nohutlu fıstıklı baklava deseni örgü modeli umarım beğenirsiniz harika bir örnek her yerde ve her yaş için kullanılabilir olması anne çocuk kombin yapılabilir çocuklarda daha çok örgü kullanılır o yüz den çocuklar için örgü modeller deniz fakat biz örgüyü her yerde kullanabiliriz.

Yapılışına gelince her modelin tarifi olarak adım adım anlatımı olan yapılış videoyu her örnekteki gibi paylaştım izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

Arkadaşlar değişik ve güzel modeller isterseniz sayfamda mevcut sayfamı ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz yine güzel modellerden haberdar olmak isterseniz tüye veya takip etmenizi tavsiye ederim umarım bu güzel modelleri ile fikirlerimi beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı beklerim
Nohutlu fıstıklar baklava desenli örgü modeli yapmak isterseniz videoyu izleyin derim şimdi bu modeli yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.