Çok kolay incili şık patik modelin anlatımı



Sevgili örgü sevenler çok güzel isterseniz günlük kullanabilirsiniz isterseniz çeyizlerinize hazırlayarak çeyiziniz de yer alsın çok güzel incili şişle örülen çok kolay fakat güzel patik örgü modelin yapılışıyla siz örgü sevenlere fikir olsun diye adım adım anlatımını sizlere paylaşarak fikir vereyim istedim.

El işi bu güzel örgü patikler inci ile süsleyerek harika bir görünüm olduğunu sizlerinde beğeneceğinizi düşünüyorum.

Diğer sayfalarda da değişik örgü patik modelleri mevcut sayfama bakarak fikir edine bilirsiniz .

Arkadaşlar düz örgü ve yanlarda saç örgü yapılarak dikilince üstüne inciler ile süsleyince patik harika görsel olarak sunmak istedim .

Arkadaşlar patik yapılışını şiş olarak biliyorsanız yapacağınız örnek uygulayarak sizde değişik patik yapmış olursunuz eğer isterseniz saç örgü yerine örnek yapabilirsiniz inci yerine figür kullanabilirsiniz yada çiçek motiflerden dekor yaparak modelde değişiklik yapabilirsiniz önemli olan patik nasıl yapılır tığ işi veya şişle yapılışını bildikten sonra istediğimiz değişiklik kullanabiliriz.

Eğer biz örgü yapmayı bilirsek birde örnek yapılışını da biliyorsak uygulamak çok kolay olacaktır sizler de bu fikirlerimle düşünerek hareket ederseniz sizlerde değişik ve çok güzel örgüler yapabilirsiniz.

Bu güzel çeyizlik veya kendin günlük kullanabileceğin bu patik modeli yapmak isterseniz anlatımlı videoyu izlemenizi tavsiye ederim şimdi bu güzel incili patiği yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.