KOKOŞ FİLE ÇANTA MODELİ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sever sizlere yeni tasarım ile modeli olan çok amaçlı kullanacağınız file çanta model anlatımını sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Taban başlangıcı bademli olarak yapılmış güzel anlatımını izleyerek çok rahat yapabilirsiniz isterseniz pazar market filesi olarak kullanın isterseniz omuz çantası olarak değişik olarak kullanabileceğiniz bu file çanta artık günümüzde çok gereli olduğunu düşünerek siz örgü sevenlere de fikir olsun istedim.

Tasarımlar ile değişik modeller tasarlayıp biz örgü sevenler yapılışı kolay olsun diye güzel anlatımları ile bizleri bilgilendiren suzanın el işi dunyasına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar o kadar çok yapıldı ki bu file olarak çok değişik ve güzel modellerde var ben bu file modeli çok amaçlı kullanılması için yapılınca çok dikkatimi çekti bende sizlere fikir olsun diye model ile yapılışını paylaşmak istedim.

Değişiklik olarak simli iple yapılışı değişik şık görsel oldu sizlerde bu güzel görsele bakarak yapabilirsiniz .

Arkadaşlar örgü el işleri değişik modellerden bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bu file modelin yapılışı adım adım anlatımını izleyerek çok kolay yapacak ve yapılış tekniğini öğrenmiş olacağınız için anlatım videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Bu güzel file kendiniz yapmak isterseniz poşetlere para vermekten kurtulursunuz hemde çanta gibi kullanabilirsiniz şimdi bu güzel fikirli fileyi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.