Kabartmalı hırka yelek örgü örneği ile anlatımı



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel kabartmalı örgü hem hırka yap hemde yelek yap yapılşışıyla sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar çok güzel örnek olduğunu düşünerek sizlere de örnek ile ilgili fikir edinin yapmak kolay olsun diye anlatımla sunayım istedim.

Değişik modeller sunduğumu düşünüyorum umarım sizlerde değişik modelleri sayfamda buluyorsunuz her zaman yeni ve güzel modelin yanı sıra adım adım çok iyi anlatımlardan da sizlerin yapılışlarına yardımcı olduğumu düşünüyorum fikrime umarım sizlerde katılıyorsunuz .

Yeni ve bu örnekteki gibi güzel modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ziyaret ederek ve üye veya takip ederseniz ilk örgü ve el işlerinden sizler haberdar olursunuz ve değişik örgülerden bilginiz olur .

Evet arkadaşlar değişik örneklerden nasıl yapılır derseniz anlatımlı videoyu izleyerek kolay yapmak için yapılış teknik elde ederek diğer örgülerde de kolay yapabilirsiniz.

Kabartmalı ortadan bölmeli saç örgü modeli sizinde beğeneceğini düşünüyorum .

Umarım sizlerde bu fikirlerimi beğenecek ve uygulayacaksınız bende örgü seven olarak fikirlerimi sizlere paylaşmak istedim .

Bu güzel değişik saç örgü modeli yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.