FANTASTİK ELMAS ÖRGÜ MODELİN TÜRKÇE ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler sizlere örgü fantastik elmas modelin türtçe anlatımını yapıp bu modeli sizlere kolay olsun istedim.

Arkadaşlar sizlere daha önce bu modeli paylaştım fakat sizlerden istek üzerine türkçe anlatım yaparak yine paylaşıp sizlere fikir olsun dedim umarım sizlere kolay yapacak  şekilde anlatabildim anlatımda yeni video çekim yaptığım için anlatımım güzel olmadıysa kusura bakmayın ilerleyen zamanlarda daha iyi çekimler yapacağımı düşünüyorum sizlerden desteklemenizi ve abone olarak desteklemenizi beklerim yorumlardan fikirlerinizi yaparak beni bilgilendire bilirsiniz

Modeli görünce zor görünse de yapılışı kolay olduğunu söylemek istedim.

Evet arkadaşlar bundan sonra eğer yeni videolar ve yeni modeller isterseniz sayfamı takıp ederek haberdar olabilirsiniz .

Sayfamda aradığınız  her model mevcut olduğunu düşünüyorum .

Değişik örgü modellerden yapamadığınız olursa anlatımını yaparım sizler sayfamda bulabilirsiniz her zaman sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın umarım bu güzel örgü modeli beğenecek ve yapacaksınız .

Kazak olarak yapılan bu örgü modeli değişik örgülerde de kullanılabilir kara olan kısmında kı örneği sizler başka yerde kare olarak da kullanılabilir deneyin derim.

İngiliz lastiği olan örgü ise her terde kullanılabilir yelek olarak bere olarak yani istediğimiz her örgüde kullanılır sizlerde görsel bakarak zaten nerede kullanılacağına karar verirsiniz.

Şimdi bu güzel fantastik elmas örgü modeli yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.