ARPA TANELERİ ÖRGÜ MODELİN ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bugün yine çok güzel şiş işi ile yapılan örgü modeli olan arpa taneleri örgüden bahsedeyim istedim ve yapılış anlatımı olan videoyu da örgüde kolay olsun diye paylaştım.

Arpa taneler örgü modeli her örgüde kullanabilirsiniz güzel kabartmalı bir örgü modeli yapılış anlatımı güzel adım adım yapılışını anlatan Videoyu izleyerek çok kolay yapacağınızı  ve yeni yapılan örgü teknikleri de öğrenmeniz için öneririm.

Yeni ve güzel modellere haberdar olmak isterseniz sayfamı takip etmeniz ve sayfayi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Evet arkadaşlar değişik bir örgü sizlerde umarım beğeneceksiniz çok güzel bir örgü modeli ben örgü seven olarak beğendiğim için sizlere de fikir olsun istedim.

Yelek olarak çok güzel olur sizlerde kendinize yapabilirsiniz bere olarak da harika olur her örgü modeli her yerde kullanabiliriz yeter ki biz örnek yapmayı bilelim sizlerde değişik yerlerde kullanmak için küçük bir yerde örgü yapıp yapılış tekniğini bildikten sonra yapacağımız yere çok kolay uygulayabiliriz.

Değişik renklerde de güzel olacaktır arpa taneleri örgü örneği yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum sizlerde bu güzel örneği yapacak olan örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.