APARATLA ÇİÇEK YAPIMI



Sevgili örgü sevenler sayfama çok amaçlı kullanacağınız aparatlı çiçek motiflerden sizlere nasıl yapıldiği ile ;ilgili bilgi vermek istedim.

Sizlerinde beğeneceği gibi bu çok kullanışlı çiçek motiflerden fikriniz olsun istedim değişik örgülerde kıllanabilir örümcek tığ işi olarak yapılarak şal motifi olur veya zincirlerle birleştirerek çiçekli şal olur yanı yelek yapılır sizlere önce motif nasıl yapılır öğrendikten sonra istediğiniz yerde kullanabilirsiniz düz bir bere ördüğünü düşün bu çiçek motifle süsleme yaparak beren değişik bir havası olsun.

Arkadaşlar her zaman şunu söylerim biz önce örnek nasıl yapılır nerede kullanırsak güzel olur veya hangi renkle yapalım gibi önce örneğe görsel bakıp sonra yapılışını izleyerek uygulamayı öğrenelim sonra zaten karar verdikten sonra yapması kolay olacaktır ben her zaman yaptığım için sizlere de fikrimi söylemek istedim.

Değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır her zaman değişik yeni ve güzel modelleri sizlere paylaştığımı düşünüyorum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim.

Değişik aparatlarla çiçek motiflerde yapılıyor diğer sayfamda kasnaklı lif çiçeği olarak paylaştım her kasnakla yapılan bu gibi motifler güzel olur diye düşündüm ve sizlere fikir olsun istedim .

Sevgili örgü sevenler bu güzel çiçek yapılışını izleyerek öğreneceğinizi düşünerek sizlere sundum umarım beğenecek ve yapacaksınız şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.