MİMOSA ÇİÇEĞİ LİF ÇİÇEK BÜKETİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu gün değişik çiçek yapılışı ile çiçek yapılışından bahsetmek istedim .

Değişik bir kasnak sarılışı olarak yapılan bu çiçek yapılışından görsel ile anlatımını sizlere sundum ve sizlerde lif kare veya bu örnekteki gibi oval olarak yapıp üstüne işleyebilirsiniz çok güzel oldu sizde bu yapılışını izleyerek çok kolay yapacağınızı düşünüyorum çünkü anlatımı çok güzel sunan pembeli örgülere buradan çok teşekkür ederim .

Ben anlatımlara ve modellere dikkat eder en güzel anlatımlardan sizlere yardımcı olmak isterim onun için bu güzel anlatımını siz örgü sevenlere sundum.

Her zaman değişik ve güzel modellerden bilgi vermek istedim.

Kasnakla yapılan bu güzel çiçekler her yerde kullanabilirsiniz her örgü modelin süsü olarak harika bir model olduğunu düşünerek fikir vereyim istedim.

Mimosa çiçeği lif ve değişik örgüde kullanabilir olduğu için çiçek olarak düşünerek yapmanızı tavsiye ederim.

Değişik örgü modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı takıp ederek haber olarak fikir edinebilirsiniz.

Kasnak nerede buluruz diye sorarsanız tuhafiyeler de kasnak olarak bulabilirsiniz bu kasnakla şal yapılışında da kullanabiliyorsunuz şal içinde yaparken yardımcı olur çiçeklerin yapılışı farklı diğer sayfamda model olarak ve yapılışı var eğer isterseniz bakıp fikir edinebilirsiniz.

Evet arkadaşlar bu güzel çiçek yapılışını beğenip de yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

Yapılışını izleyerek yaparsanız çok kolay olacaktır iyi izlemeler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.