2019 KÖPEK KAFALI KAPŞONLU HIRKA YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere çok kolay figürlü çocuk hırka modelin yapılışı ile anlatımından bahsetmek istedim.

Sayılarla  nasıl yapıldığını anlatımlarda izleyerek yapacağınızdan tekrar sayı vermek istemedim zaten haruşe yapılarak yapılmış fakat küçük detaylarla figür yaparak harika çocuk hırkası olduğunu düşünerek sizlerde çocuklarınıza yapacağınızı düşünerek paylaşmak istedim .

Çocuklar figürlü örgü modelleri severek kullanır bunun gibi figürlü olunca dikkatleri çeker ve severek giydirebilirsiniz .

Model ile yapılışı anlatımı yapan bizlere sunan el işi kralığına buradan teşekkürlerimi iletirim.

Kopek kafalı kapşonlu bu hırka modelini umarım sizlerde beğeneceksiniz değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacak her örgü ve el işleri mevcut .

Evet arkadaşlar örgü de illa örnek olması gerekmiyor bakın küçük detayla model nasılda güzel olabiliyor sizlerde böyle küçük detaylar yapabilirsiniz kız çocuklar için çiçekler ile süsleyerek harika olur .

Örgüyü bilenler değişik detaylar yaparak bu görsellerden fikir edine bilir ve değişik görsel sizlerde yapabilirsiniz cepleri yapılışı bile harika ayrı renkle değişik oldu kapşonu sizler de çiçekler yapabilir cep için üstüne figür koyabilirsiniz yanı demem şu istediğin gibi değişiklik yapılabilir illa paylaştığım model ile kalmasın sizlerde bir şeyler ekleyerek yapabilirsiniz.

Bu örgü hırkayı yapmak isteyen örgü seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.