TIĞ İŞİ ÇOCUK YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



Tığ işi yeni ve çok güzel çocuk yelek örneği ile yapılış anlatımla siz örgü sevenlere fikir olsun istedim.

Değişik ve çok güzel bir tığ işi bu yelek olarak da görseli harika sizinde beğeneceğini düşündüm ve yapılışını da video anlatımını paylaştım.

Ben bu örgü tığ işi bu kadar güzel olarak görmedim sizlere sunayım istedim yapılışı değişik bir çocuk yeleği sizler hem kız bebeklere hemde erkek bebeklere yapabilirsiniz ve hatta bebek battaniye olarak da kullanabilirsiniz bu örneği.

Sizler eğer değişik model olarak bakmak isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar bize bu güzel tığ işi çocuk yelek modelin ile anlatımını hazırlayıp sunan ören hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Evet arkadaşlar eğer değişik ve güzel modellerden haberim olsun isterseniz eğer takip etmenizi öneririm yeni ve güzel modeller paylaşıp fikir verdiğimi düşünüyorum sizlerde yorumlardan yorum yaparak bilgilendirebilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler bu güzel tığ işi yelek nasıl yapılırla ilgili bilgiyi anlatımlı video izleyerek yapabileceğinizi düşünerek sayı veya şu ip bu tarz örülür gibi yorum yapmak istemedim eğer yapmaktan zorlanırsanız tabi ki sizlere yardımcı olurum yardımcı olmak için buradayım.

Şimdi yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.