SIRALI BADEMLER YELEK ÖRNEĞİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere sıralı bademler örgü yelek örnek modelin yapılışından bahsetmek ve fikir vereyim istedim.

Ajurlu çok güzel yeleklerde ve hırkada çok rahat kullanabileceğiniz bir örnek badem görünümlü şık bir örgü olduğu için sizlere de sunayım istedim sizlere yapılışında kolay olsun izleyerek bu bademli modeli yapmanız için de video anlatımını paylaştım.

Arkadaşlar bu güzel modellerden haberdar olmak için sayfamı takip etmenizi veya değişik modeller için sayfamı ziyaret etmeni;z yeterli olacaktır.

Bu sıralı bademli örgü modeli sizlerinde beğeneceğini umarım değişik görsellerde ve örgü yapılışlarda kullanabilirsiniz çok güzel bir berede olur hırka olur yanı görmek istediğiniz her yerde harika olacaktır çünkü örgü yapılan her yerde güzel olur.

Sayılarda 5 yerine az yada daha çok yaparak modelde değişiklik yapabilirsiniz  3 sayı katıyla da bu sıralı badem çocuklarda güzel olur yanı siz örgü sevenler önce küçük bir örgü yapıp modelin yapılışını deneyerek harika görsel de yapılabilir olduğunu söylemek istedim ben güzel modeller sunduğumu düşünüyorum sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

Siz örgü sevenler bir 5 ŞİŞLE patik yapılışında bu modelin çok güzel olacağını düşünün tabanı düz örgü bilekten sonrası uzun çorap şeklinde bu sıralı bademlerden yapılınca gerçekten harika bir görsel olacaktır ben yaptığım için yorumda sizlere fikrimi söylemek istedim.

Bu modeli yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.