KAŞMİR YÜN İPTEN VE PRATİK HIRKA YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bu gün sizlere tavşan tüyü iple hırka yapılışından fikir vereyim istedim.

Tavşan tüyü ip isterseniz yumak alın isterseniz de sardırma olarak alabilirsiniz çok yumuşak bir ip olduğunu söylemek istedim.

Arkadaşlar sakalı ipe benzer fakat sakalı ip daha farklı olduğunu söylemek isterim bu tavşan tüyü ip yumuşak ve  bir ip sıcacık yapan bir örgünüz olacaktır.

Renkli veya sade yapabilirsiniz renkli istemeyenler sade düz iple de yapabilirsiniz fakat modelin renkli olması çok güzel gösterişli olduğunu söylemek isterim.

Kol yapılışında da renkli ip kullanılmış be rengarenk bir hırka oldu görsel olarak çok güzel yumuşak bir örgü umarım sizlerde yapacaksınız yapılışı çok kolay düz örgü ile yapılmış ben sadece bu örgünün ipleri ile ilgili bilgi vereyim istediğim için sizlere paylaşmak istedim.

Bu tavşan tüyü ipler çok sıcak tutar hırkada hafif olur 500 GM ip kullanılır sizlerde kendinize yapabilirsiniz bere ile boyunluk harika olacaktır umarım bu fikirlerimi beğenirsiniz .

Eğer yapmak isterseniz yapılış tekniği olan videoyu izleyerek nasıl yapıldı ve ne kadarla başladı bilgisini edinebilirsin güzel bir model görüntüsü olduğunu düşünerek bilgilendirmek istedim.

Sevgili örgü sevenler çok kolay bir örgü yapılışı olduğunu soracak olursanız sadece bu tavşan tüyü iple harika olduğunu görün istedim eğer yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.